Apr 15, 2013

◕‿◕✿ Freebies:- Little Chomel dan Star



-::cartoons are in this album are copyrighted by me. Do not steal, crop or treat this cartoon drawn by you::-













hai..hai... sempena menghargai korang yang selalu singgah kesini. Cci nak bagi korang freebies Little Chomel and Star. Hehehe..:P korang boleh letak di header atau ape jer.. asalkan jangan gunakan untuk personal produk korang dengan menjadikan ia watermark atau menjual hasil kreatif cci ni noo. walaupun ia freebies tidak bermakna ia adalah hak umum 100% peratus.. . enjoy...weeee

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

38 comments:

Anis Zainudin said...

comel nye >,<
anis mntk satu tau :)

Haruno Hana 하나 said...

alahai comelnya :D hehe.. thanks Cci!

cik kumbang said...

sooooo comel mcm owner dia jga :)

sHaRiNa eLyaNa said...

alalala..comelnya...

Qarr Jalil said...

ai..comel nye :)

fiqah hamed said...

Comelnya...dah lama tunggu freebies dari sis..hehe...^^

BiskOt said...

dolly lolly~ :D weewitt.

Mime MF said...

hikkss comel!!>,<

Sukma Haron said...

kiut sangat....mintak satu....

cik yaya said...

comel nya..pandai buat ye dear ^_^

azizah :) said...

eeeeeeeee comelnya... geram tau!

munirah :) said...

ouh saya,,,,, saya mau pengsannnnn ;p

Abdul Hafizuddin Abdul Hashim said...

Amik :)

Afifah Hayati said...

comel <3

Ieyzartd Syahieyr said...

comelnya...

cik Dil said...

omeyy omey..

Nadia said...

Si little yang little dan comel! Sangat cute! :D

izan mama mia said...

comel tapi kalau mata celik 2/2 laaaaaagi comel...ehe jgn marah...

ct cucubi said...

comel.. nanti nak amik 1 tau.. TQ

cik amal said...

comellnya!!!

Nieyxzha Hassan said...

comel la kak...

masuk blog ni macam duk lam taska lak..berwarna warni..ngeee

Nanie said...

alahaii , so the comel . *cubitcubitpipi*, muehehe

♥ Lia Abdillah ♥ said...

walaweyyy! comel giler seyh! btw, lama xjenguk blog ni sbb bru boleh on9 ;P

zhathie said...

comel la . zhathie suka yg last sekali tu :)

Isabel Diaz said...

SAYA AMBIK WARNA COKLAT (^_^)

Kay Lya said...

waaaaa comel gilosss

fatin amalina husna said...

comel..>.< siap kenyit mata lg..hehe..

fatin amalina husna said...

haa kak..husna dah pm address kat fb..=)

^^eKaTiKaH^^ said...

semua comel hehe. ^_^

Ieyzartd Syahieyr said...

boleh jugak utk buat lagu...
TWINKLE TWINKLE LITTLE STAR...
huhuhuhu

m!ss s!mPLe said...

comel .. saya ambil stu yea .. :D

MiKi MoUsE said...

akak,kita ambil yg no. 4 tu,terima kasih kak,comel sgt2

Sakinah said...

wuuuu! cute gilaaa!!!

Nurul Aini said...

Comelnya akak..geram..nak culik semua boleh..hihi. Terima kasih kak. ^___^

Aina Sofea said...

oh , cutenyaa :3 sesuai kut ngan kak mel dengan tajuk blog dia "dari sini ke bintang-bintang" hewhew

Shida Radzuan said...

comelnya kak :)

Azie Namico said...

wahhh ! menarik...comey !

Afiqah Adzan said...

Comel .. Ambik satuu

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign