Apr 7, 2013

◕‿◕✿ Kawaii:- Gadis Misteri 3 Tahun


nak join klik banner yg cute tu..





korangg.. jom ar join... kita join lukis-lukis lak.. ehehe.. watak yg dikehendaki adalah mengikut kreativiti sendiri asalkan... mengikut tema yang diberi iaitu berbaju singlet kuning dan berskirt merah., berambut pendek. Ok diatas itu adalah dari versi cci sendiri, say hai to Amelia watak baru dari cci. Diam x diam entah bape watak kartun la agaknya yang cci ada yerk.. eheheh.. ok pada korang yang tak join agi tu, sila la join, ringan-ringankan jari anda tu dengan melukis.. biar buruk lama kelamaan jika kita kerap melukis akan menjadi lebih baik dari  permulaannya. ^_^ Chaiyokk..


Pesanan:- 
Pada semua peserta yang join GA cci haritu semuanya akan mendapat bookmark daripada cci.. 

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

22 comments:

Nanie said...

arhh , comell gilosss , mcm nak join je , muehehee

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

COMEL2.. XLA SEKSI SGT SB PKAI STOKIN PNJAG HUHU.. INSYALLAH AKAK JOIN

Anis Zainudin said...

comel sgt! :)

HAJAR said...

mmg comell

aien hermionie said...

cam nak join lar.. :)

♥ Lia Abdillah ♥ said...

comella akak. nanti lia nak join arh ^^

Nieyxzha Hassan said...

Cci dah dpt bookmark tu..tengkiu^^♥

~ rasa mcm nk pergi umah cc nak belajar guna illustrator xD

Busyra Bt Takiyudin said...

comel la sis.. hai amelia... hehe

fiqah hamed said...

Good luck sis..comel doodle sis..geram tngk amelia..hehe

Ieyzartd Syahieyr said...

comeynya...
tak pandai nk buat n x leh la nk join...

Cikgu Ma said...

kakak comel ni, rajin naaa join GA...hihi

gud luck

keri ikhwan said...

Fuuh laju je siap. saya x start pun lagi

Nurul Aini said...

Pengsan..comel gila2 kak..hehe.

Gadis Misteri said...

comel...
tq join :)

Isabel Diaz said...

First bukak, ingatkan cerita sal hantu. Then, tengok doodle comel. Rasa macam nak mintak jer.. Heheh..

Adam Faiz said...

serious comel ngee~

deno said...

good luck kak cci!

azizah :) said...

comelnyaaaaaaaaaa...

tak pandai lukis la kak..huhu

munirah :) said...

jeles lawaaaaaa :'D

deno said...

deno dtg dari segmen sama kak cci... jom tengok gadis misteri yg deno lukis :)

http://www.dayangdeno.blogspot.com/2013/04/gadis-misteri-3-tahun.html

fatin amalina husna said...

tgn pon keras, acane nk join..huhu..

Shida Radzuan said...

nk lukis2 gak tp xreti la kak huhuhu..

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign