Apr 3, 2013

Keputusan 1st Give Away Love LIMITED EDITION by Cci








Dengan lafaz Bismillah terimalah keputusan untuk 1st Give Away Love LIMITED EDITION by Cci. yang berlangsung selama seminggu yang lalu, dengan itu cci harap keputusan yang cci lakukan adalah muktamad dan untuk pengetahuan korang cara undian yang telah cci lakukan adalah melalui cabutan bukan random.org ini kerana cci tidak berapa percaya sebab tiap kali random pasti no yang sama akan keluar.. hohoho.. jadi sewaktu melakukan operasi mencara siapa yang bertuah itu, cabutan dilakukan oleh anak-anak cci dan huby.. erkkk.. hahahha.. dan cabutan yang dicari adalah seramai 30 orang  dan 2 org yang pandai membodek cci jumlah keseluruhannya adalah seramai 32org.

KEPUTUSAN ADALAH:-


Ayat yang bagi cci pandai membodek adalah:-

131 (NOTEPAD BOOK & BOOKMARK)


14 (BUTTON BAGDES BOOKMARK)

Top Referral:-

Button Badges


30 orang yang bertuah:-

83  (Header)

4  (Watermark)

132  (Greeting Card)

123 (Greeting Card)

13 (Greeting Card)

29(Greeting Card)

108 (Greeting Card)

60 (BOOKMARK)

34  (BOOKMARK)

125  (BOOKMARK)

55 (BOOKMARK)

47 (BOOKMARK)

27 (BOOKMARK)

150 (BOOKMARK)

37 (BOOKMARK)

95 (BOOKMARK)

107 (BOOKMARK)

121 (BOOKMARK)

135 (BOOKMARK)

25 (BOOKMARK)

97 (BOOKMARK)

37 (BOOKMARK)

160 (BOOKMARK)

137 (BOOKMARK)

(BOOKMARK)

158 (BOOKMARK)

155 (BOOKMARK)

48 (BOOKMARK)

169 (BOOKMARK)


Hadiah korang akan terima pada hujung bulan April dan akan dpos secara berperingkat.

Sila emailkan alamat korang ke ccicutewm@gmail.com

Tahniah buat yang berjaya dan pada yang tidak berjaya jangan bersedih ya.. :) dan untuk tidak mengecewakan semua, cci akan letak semua link korang ke dalam BLOGLIST cci. :) dan cci juga harap dapat letak link cci ke blog korang.

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

46 comments:

cik kumbang said...

Tahniah2 :)

Asma Sah said...

Tahniah kpd pemenang !

Tengku Iji said...

tahniah semua :D

Sherlyanna angiela Martin said...

yeah..akhirnya.. tahniah semuanya.. :)

Sandra Fendra said...

yeahh.. link sandra ada d situ.
hikhik..suka suka... :) congrats all!

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

tahniah buat semuaaa :)

Anis Zainudin said...

yeay ! ade :)

Ct Nurhafizah said...

yay! nama ada! hehe. done send alamat! :)

♥ Lia Abdillah ♥ said...

Xmenangla T^T tpi xpelah sbb lia akn dpt hadiah dri akk nnti sbb ....... Lia top commenter akk.. Hehe, dpt hadiah tu pun jadilah !

Maru Maru :3 said...

Alhamdullilah menang jugak :D Tahniah jugak kpd sape yg menang ^^

BiskOt said...

woaa berpantun2 seh..seronok plak tengok. ow tahniah kepada blog CCI ^e^b.

zhathie said...

alhamdulillah , saya menang :)

Rochelle Liong said...

Yay ! Menang :D

aiin baharom said...

tahniah
uwaaa saye x de huk2

fiqah hamed said...

Alhamdulillah akhirnya ada rezeki juga..in shaa allah saya akan bagi detail esok..^^

Ieyzartd Syahieyr said...

syukur..
dapat hadiah jugak...

Dianaa said...

tahniah semua :)

Kay Lya said...

wahhh tahniah untuk semua!

zulaikhaa said...

Alhamdulillah menang :)

D i n said...

yay~ x menang haha xpa2 lain kali din cuba lagi :p inikali pasti kena :D

mizzniya said...

Tahniah kpd pemenang

sha dhira said...

tahniah kepada semua pemenang..

Nur Safiena said...

TAHNIAH buat semua.. ada baca pantun dari pemenang pertama tu. Memang cun pantun tu hihi..

tenku butang said...

singgah sini jap.. waaaa.. rugi teman x joinnn.. tlepeas..

Nazayiena Ayiena said...

Tahniah pd semua....

lina lilo said...

congrats semua..ala tak menang..sedih btui..

azizah :) said...

tahniah pada semua pemenang

Sally Yatiey said...

Tahniah buat semua! ;)

Nanie said...

Wahhh , Alhamdulillah menaaang ! thankyu kak Cci, lebiuu . muehehe :D

dEdEQ dE wIshEs said...

TAHNIAH MEREKE2

Mime MF said...

wah..tahniah2..hee ^^

KD said...

tahniah :)

Nazurah Zurah said...

Alhamdulilsh menang ;)
Tahniah semua :)

♥EKaH TiQToQq♥ said...

yay, menang :D

Niel said...

untunglah sape yg mng:)
tahniah !

izan mama mia said...

tahniah pd semua yg berjaya..

Fiza Rahman said...

Yeayyyyy...sangkut juga. Tahniah buat mereka yg menang termasuk diri sendiri ☺☺

Yumida Huda said...

alhamdulillah
thanks cci
yeyyyy

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

tahniahhhh bt semuaaa

Ieyzartd Syahieyr said...

nk tnya..
watermark tu mcm mana ye??
hehee

Nurul Aini said...

Tahniah buat semua pemenang. ^__^

deno said...

tahniah buat pemenang... belum ada rezeki utk deno..

Nurul Atiqah said...

Alhamdulillah menang :)

Shida Radzuan said...

tahniah semua :)

Eyma su said...

huhu menang..dah hantar detail..terima kasih(^_^)

♥EKaH TiQToQq♥ said...

salam, thanks sis cci. hadiah dah sampai :D comel sgt

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign