Apr 12, 2013

Mini Segmen are you ready


Syarat-syarat boleh berubah mengikut kadar perubahan
angin monsun dan juga tahap bodekan aweks-aweks
slot mungkin ditambah :)
mini segmen sulung abad ini 

TARIKH TUTUP : 12/4/13 (5.00pm)


haa.. korang kali ni cci nak join si MAMAT DIN ni... sib baik tergerak hati nak bw harini.. rupa-rupanya si mamat ni ada wat mini segmen..hohoho.. kat fb x nampak pun dia beriklan,.. ngee..ok segmen ni da berlangsung sejak 10 april lagi.. lembap sungguh aku.. huahuahua.. :P ok jom baca kutukan-kutukan yang akan cci ceritakan

  • Blog yang terlampau simple tetapi padat ngan segala info 
  • Cepat jerk loading
  • Blogger yang sangat sporting morting.. (err tul ke... muehehe)
  • Ko bagi gak cci 1 vector x pedulik... kalau tak cci ambush ko kat FB.. hahahah...
  • Blogger yang sangat sporting morting.. (err tul ke... muehehe)
ok tu je kutukan demi kutukan untuk Din neh...

Lukis gambar dak cmot ni k.. :)


◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

21 comments:

Anis Zainudin said...

gud luck kak ^__^

Ieyzartd Syahieyr said...

good luck...

merahitujambu said...

comel sgt..good luck cci

Nanie said...

good luck kak cci. btw, comelnya , ank akk ke. header comeiii . sukaaa sesangaaat.

fiqah hamed said...

Harituh ada terperasan segmen ini..tapi tak tahu nak vektorkan gambar saper..hehe..anyway..
good luck yer sis..

azizah :) said...

anak akak eh tu.. comey :)

gudluck yer kak..

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

gud luck kak.. sama nama si comot comel tu.. jrg betul nmpak muka die...

Rieya Ramlee said...

dari segmen yang sama!!
http://thepureheartoftheemptysoul.blogspot.com/2013/04/mini-segmen-are-you-ready.html

BiskOt said...

rasa nak gigit je lengan dia, boleh tak ?? >_< si adik ni mesti ssh nak ambil gmbar kan.

Sally Yatiey said...

Goodluck! ;D

Isabel Diaz said...

selamat bersegmen (^_^)

♥ Lia Abdillah ♥ said...

vector? nak jugak. hehe. btw, gudluck akk tomey! ^^

Aina Sofea said...

goodluck ! atotoo comelnyoo budak tuhh ! :3

Nazurah Zurah said...

gud luck akak ! anak akak eh ? Comelnyaaaaaa ! :D

Cikgu Ma said...

wahahaha...x dan join..gud luck kak...

niel kpop said...

GOODLUCK AKK :)

deno said...

good luck kak cci!:)

tenku butang said...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! CUMEYNYE HEADERRR!!!!

fatin amalina husna said...

aloloo..tomeynyaa dak comot tuh..haha..

Nurul Aini said...

Semoga berjaya kak..hehe..comot tapi sangat comel..hehe. ^___^

Shida Radzuan said...

somel plus somot hehee..gudluck kak :)

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign