Apr 11, 2013

◕‿◕✿ Muslimah: Always with us


credit kartun by:- www.ccicutedesign.com


◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

27 comments:

BiskOt said...

macam muka kak cci laa.. ;D dibuat dengan penuh penghayatan ni kan. hm nice look. ^e^b. kasi thumbs up sikit.


(akk cci.. dlm blog jgn tidur, bangun2)

cci said...

@BiskOt ye ke.. memandai je cikot ni.. ehehe.. penghayatan tu perlu ada cikot. kalau x.. x jadi.. ehehe

sha dhira said...

cantiknya...

Busyra Bt Takiyudin said...

CANTIKNYA.. YA BETOL TU SIS.. ALLAH SENTIASA ADA DNGAN HAMBANYA.. :)

Nieyxzha Hassan said...

Yang ni nampak matured.. ;)

fiqah hamed said...

Sangat cantik sis Cci lukis..^^

Isabel Diaz said...

Ayulah (^_^)

azizah :) said...

cantiknya kak.. betul2 ayu ni :)

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

yup betul tu kita kena yakin dgan Allah... cntik terus teringat muka akak..huhuu

Mademoiselle♥ said...

cantik sagt100x :D

zaza nizam said...

alhamdulillah...
comey sangat cci lukis :)

#kzaza nk satu! hihihi

Ieyzartd Syahieyr said...

comey..
kata2 itu pon bermanfaat...

Ieyzartd Syahieyr said...

comey..
kata2 itu pon bermanfaat...

Nanie said...

yapp , sangat the betul . btw, cantik gilerr doodle tuu, sukaa sesangaaat

Cikgu Ma said...

as usual, sangat santek..bila tah nak try buat seketoi....sebuk jerr memanjang..huhu

merahitujambu said...

PENUH BERMAKNA.. =) AYU SGT

Aina Sofea said...

nih ada feeling ni ! penuh dengan perasaaan ^_^ sebab tuh , gambar ni jadi really awesome ! terbaik la gambar ni (y)

deno said...

wow!!!!! mcm biasa kak cci mesti buat yg cantik!!!^^

♥ Lia Abdillah ♥ said...

Ya ALLAH, cantiknye ! Kartun akk biasanya cute, tpi kalini punye cantik sgt! Jelita gitu! haha XD Btw, dah lama xjenguk blog ni sebab gi kem ..

KD said...

cantiknyee.... ^^

niel kpop said...

YA ALLAH .CNTIKNYE AKK BUAT ^^^

Mr. Doctor said...

Cantiknya lukisan mcm ni.. Bleh share kat doodle dakwah ni.. =)

Afiqah Adzan said...

Ya Allah..Comelnya !

fatin amalina husna said...

hilang arah, kembalilah kepadaNya..=)

^^eKaTiKaH^^ said...

cantik kak. btw, betul tu. DIA sentiasa ada bersama kite :)

Nurul Aini said...

Hehe..kali ini jelita tak comel..Cantik..Betul, Allah sentiasa ada dengan kita..susah dan senang. ^__^

Shida Radzuan said...

comel vector ni kak..

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign