Apr 14, 2013

Segmen Sahabat Selamanya by DiyanaHani






Segmen ini dianjurkan untuk merapatkan hubungan  silaturrahim sesama  blogger.Bak kata pepatah “ yang jauh,didekat-dekatkan, dan yang dekat,dirapat-rapatkan”.
Segmen ini diadakan selama seminggu,bermula pada 12/4/2013 sehingga 11.59 malam 19/4/2013.


Syarat yang perlu dipatuhi:

1)Mempunyai blog.
2)Follow blog ini dan like page blog ini.(kat sidebar)
3)Follow dan like sponsor.
4)Copy coding yang telah disediakan dan pastekan di ruangan HTML.
5)Letakkan URL entri di ruangan komen. 

Sponsor:

Blog
Vanida/Ismah/Aimi

Page:



Copy Coding ini:

Hadiah yang bakal dimenangi:

Peplum(1),Keychain.(3),Pashmina.(1),Kerongsang.(1),Review blog.(5),Topup RM5(2),Header(1),Cursor(1)
Pemenang akan dipilih melalui top referral dan cabutan bertuah oleh saya sendiri.


Segmen Sahabat Selamanya by DiyanaHani di jayakan oleh DiyanaHani,The Rossele,Ismah, Vanida,dan Aimi

Segmen copy paste ini inspired by Kak Mia Liana.

Diharap semua blogger sudi merajinkan diri menyertai segmen ini.
Jangan lupa blogwalking untuk mencapai tujuan utama segmen ini diadakan.

Apa tunggu lagi..Klik banner dan Join!
p/s: Kalau tak boleh klik banner.Klik kat ayat bawah banner tu k.



cci join.. ^_^



◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

21 comments:

deno said...

selamat bersegmen kakcci :)

Diyana Hani said...

terima kasih sebab sudi join segmen sahabat selamanya.Mari kita tambah sahabat.Jangan lupa bw untuk mencapai tujuan utama segmen ini diadakan...senarai peserta akan di update dari semasa ke semasa.

suka blog ni...comey sangat2!!!!!!!!!!!!!!

Ieyzartd Syahieyr said...

blogwalking...
GOOD LUCK...

Ieyzartd Syahieyr said...

blogwalking...
GOOD LUCK...

fiqah hamed said...

Selamat bersegmen sis..segmen itu nampak menarik..nanti ada masa saya nak join juga lah..^^

Isabel Diaz said...

selamat bersegmen (^_^)

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

gud luck kaka

Ayie Abas said...

as salamualaikum cci :)

bagus jgak segmen mcm ni utk tambah kenalan sesama blogger...

selamat bersegmen :)

iu-hazirah said...

pin. pin, pin....
asalamualaikum, singgah sini jap
DR SEGMEN YG SAMA

http://iu-hazirah.blogspot.com/2013/04/segmen-sahabat-selamanya-by-diyanahani.html

Iyraa Cariyno said...

dtg dari GA yg sama http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/04/segmen-sahabat-selamanya-by-diyanahani_12.html
btw jemput join :) http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/04/segmen-iyraa-cariyno-mencari-follower.html

dieba khairuddin said...

assalamualaikum.....singgah...dari segmen yg sama... good luck :)

http://diebadhie.blogspot.com/2013/04/segmen-sahabat-selamanya-by-diyanahani.html

azizah :) said...

selamat bersegmen kak :)

Nanie said...

Selamat bersegmen. goodluck kak cci . wahh menarik ni , muihihi

zhathie said...

good luck . dari segmen yg sama
http://inisemuapoyolaaa.blogspot.com/2013/04/segmen-sahabat-selamanya-by-diyanahani_16.html

eyka said...

Assalamualaikum..Datang dari segmen yang sama...Saya peserta yang ke-40..Jemput singgah ke blog saya...http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2013/04/segmen-sahabat-selamanya-by-diyanahani.html

fatin amalina husna said...

menarik..boleh tmbah kenalan lg..hehe..

selamat bersegmen ye kak cci..=)

^^eKaTiKaH^^ said...

goodluck kak ^^,

Ct Noraishah said...

Salam, hai...
datang dari segmen yang sama :)

http://www.sna-aai.blogspot.com/2013/04/segmen-sahabat-selamanya-by-diyanahani.html#.UW4CFnoglFk

Nurul Aini said...

Selamat bersegmen dan semoga berjaya kak. ^__^

Shida Radzuan said...

gudluck kak cci :)

Syifaul Saira said...

Salam...
Done Follow You...
http://whyvenusmarscollide.blogspot.com/

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign