Apr 2, 2013

Shopping di ZALORA

hai korang..ok dekat sini cci nak kongsi dengan korang bagaimana hendak mendapat Baucer dari ZALORA
korang hanya perlu menghantar email kepada zalora yang korang berminat ingin bekerjasama bersama mereka. Ini kerana peluang untuk mendapat kupon hanya kepada Blogger sahaja, istimewakan. Dan jangan lupa, dapatkan baucer RM20 apabila korang Subscribe Newsletter dari Zalora mengenai barangan mereka dan diskaun.  Jadi kalau korang teringin nak dapatkan barangan yang cantik lagi exclusive korang boleh email mereka di  zalorateam@zalora.com.my. Jadi tunggu apa lagi. Dekat sini cci telah mendapat jawapan dari mereka.

Klik untuk bacaan yang lebih jelas

haaa...nampak..nampak x.. eheheh.. korang akan terima baucer bermilai RM50 dari mereka untuk kita memilih barangan yang ada di lama web mereka  ZALORA.COM.MY.

Sebelum cci hendak mendapatkan baucer dari ZALORA cci ada cuba search di google dimana ada yang menceritakan mengenai ZALORA ini yang mengatakan mereka cuba menipu, servis lambat, dan berbagai lagi cerita-cerita yang mereka keluarkan. Bagi saya itu semua tidak betul. Jadi pada semua blogger jangan mudah melatah jika korang hendak mengetahui apa-apa maklumat korang boleh terus telefon mereka atau email pada mereka mengenai apa-apa jua yang korang ingin tahu.

email:- customer@zalora.com.my             Telefon:- 03 2385 8200 


Oklah, cci pun tak sabar nak shopping kat zalora nak pilih-pilih dulu. Nanti cci akan kongsikan barang apa yang akan cci pilih. Jom kita shopping ke ZALORA

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

34 comments:

nuranis amar said...

wahh.. best nye.. nk cuba, nak cuba.. mane tau boleh dapat baucer tuu :D

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

YEAHHH DAPT JUGAKKKKK.. HAPPY SHOPPING KAK. TP ADA GAK YG CKP ZALORA BAD SERVICE.. UNDER RM75 SHIPPING RM5.. MULA2 TU MEMG KENA SHIPPING, SECOND TAK KENA PLAK.. XFAHAM, DAN HARGA DIE PUN BERUBAH DENGAN CEPATNYA..

Anis Zainudin said...

hehe..anis pun baru lepas shopping gne baucer tu.. ^__^

Farah Waheda Wahid said...

selamat bershopping dear... ^_^

Eyma su said...

wah best nyerrr...nak g shopping la..ehhe..(^_^)

Zuraidah Butang said...

wahh..beshke shopping kat zalora? ehhe tak pernah shopping kat ctu.

KD said...

bestnye dpt :)

KD said...

nak shopping jgklah!! :)

BiskOt said...

bocor poket sy hehe :3. terimas kak sudi bekongsi

nadia hikari said...

errr, tak faham lahh , kita kena hantar email kat zalora tu nak cakap macam mana yee ?

Nanie said...

wahhhh kak cci , beruntungnyaa . jadi kalau nak jugak boleh email diorg lah ye ? wahhh , muehehe

tenku butang said...

Miawww..

fiqah hamed said...

Selamat bershopping sis..tak sabar nak tngk barang pilihan sis di zalora nnt..^^

Syazana Zainn said...

happy shopping
tu la byk dgr service dorg lambat
tp baru2 ni ada kawan shopping sana
alhamdulillah ok :)

Nieyxzha Hassan said...

Haa..cci dah terjebak XD

NIA SI DRUMSTICK said...

shopping!!jgn xshopping!!hehe
nnti share ek..kite plg ssh nk trust online shopping ni.huhu

dEdEQ dE wIshEs said...

DAPNYE KAK .. NAK GAK :)

Aina Sofea said...

wah . bestlah dapat shopping ^^

Mime MF said...

eh bestnyer dpt shopping kat zalora..hehe ohsemm2!! :D

deno said...

bestnya akak....

Niel said...

untung lahh :)
nk jugakkk:(

Mr. Doctor said...

Zalora mudah.. Especially nak beli kasut.. Since kaki besar tulis ja saiz dia and wallah.. Semua jenis ada..

azizah :) said...

wahh tahniah kak cci! nak jugak tapi jijah jauhh di sabah.. takut xsampai je barang tu..huhuhu

Diari Si Froggie said...

Wasalam kak cci.. wah bestnya boleh lah shopping.. banyak jugak tu RM50, nie kira zalora nak promosi lah nie kan.. setiap kedai online ada saja kesan buruknya tu.. aida tak pernah lagi shopping dekat zalora nie. hehe. :)

boni kacak said...

wah...menarik tu..

munirah :) said...

fuyoooo, awesome kak ! :D

Ieyzartd Syahieyr said...

wah...
untungnya dapat baucer zalora...

Iema Gurlz said...

wah... best nie
pilih jgn x pilih ^__^

Shida Radzuan said...

zalora terbaik :)

Sakinah said...

kak cci, kak kalau dah dpt baucer tu, mcm mana kita nk beli brg tuh?

♥ Lia Abdillah ♥ said...

akak, ajarlah acane nk dapatkan baucer dan care beli gune baucer tu. maceh ^^

Asma Sah said...

Kerjasama mcm mana tu ?

Nurul Aini said...

Cepat2 shopping kepada sesiapa yang tak shopping lagi.,.hehe.

deno said...

untung kak cci dapat shopping di zalora...!^^

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign