Apr 24, 2013

Shopping lagi di ZALORA

jeng.. jeng... ekeke.. hai.. cci nak kongsi ngan korang yang cci shopping agi di ZALORA, cuma kali ni beli guna duit sendiri la.. ekeke... ^_^ jom tengok..











haaa... camne banyak tak.. ekeke. sekang ni di ZALORA tengah sale gila-gila paling mahal RM15 sahaja ^_^ murah kan... dan kesemua kasut diatas hanya RM15 each ^_^ diskaun dari 70% hingga 80% fuh... x ke gila.. bukan kasut jerk.. baju.. handbag, baju kanak-kanak, kasut kanak-kanak mmg rambang mata lah.. ekeke. ^_^ jadi tunggu apa lagi jom la Shopping ^_^


◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

28 comments:

Nasuha said...

Banyaknya...nk shopping juga lh mcm ni..

amal said...

kannn sekarnggg mmg sale gila2 kat ZALORA.

btw banyak gilaaaa akak shopping yer hee

izan mama mia said...

wahh..sakan..tuu

Cikgu Ma said...

perghhh!!! mmg agak gila...hikhik...

cik Dil said...

x pepasal, dil pon g godek2 website zalora..ahhhhh stress..haha

Haruno Hana 하나 said...

banyaknyaaa! hehe :D untung Zalora kalo cci beli banyak camni setiap kali online shopping ngan Zalora x)

timm_bill said...

rm15!! murhnya!!

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

argghh tensen.. nak jugakkkk..ok p order skrg jugak.. akak terima kasih sb pengaruh saya..hoho..

Hijab Valley said...

Salam sister..jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley utk melihat shawl dan tudung dari HV collection. Promosi sempena pembukaan blog ini sedang diadakan sehingga 30 mei 2013. Dapatkan 10% diskaun. Stok terhad. Jangan lupa follow ye..

Terima kasih.
~Hijab valley~
http://hijab-valley.blogspot.com

Ieyzartd Syahieyr said...

bnyakknya shopping...
huhuhu

CynthiaShin 欣倪♥ said...

Yg first too cantik gilaaa siot :D

azizah :) said...

wahh kak! banyaknya.... menarik! tergoda ai nak shooping gak tau..huhu

Mieya Atiera said...

betul tu. memang rambang mata. Mieya pon shopping kali ketiga di zalora. hehe

deno said...

banyaknya shopping!! :)

Myra Abdullah said...

wooolaahhhh =D

cik kumbang said...

wah3 shopping sakan tu kak,cantik2 semuanya :)

HAJAR said...

fuyoo..byknya!!:)

fiqah hamed said...

Sport shoes tuh pun rm15 ker?? kalau betul..rambang mata..

Mime MF said...

RM15!!!sekarang gak p tengok!!peh~^^

Nanie said...

Perghh, banyakknyaaa. Hahaha, tapi dah naik dahh harga diaa.

Nanie said...

Perghh, banyakknyaaa. Hahaha, tapi dah naik dahh harga diaa.

Shida Radzuan said...

aaaa......mmmg gilaaaa!!!

♥ Lia Abdillah ♥ said...

Gile ! RM 15 each? fuhhhh~ Lia nak beli gak guna voucher, tapi dia caj brape ringgit entah sbb lia duduk dekat pantai timur. tu yg malas nk pi zalora tu. mogok kejap xD

Nurul Aini said...

Waaaaaaaaa....banyaknya kak..saya nak pergi shopping lagi lah..hoho.

Berita Kaki said...

banyak borong ..mohon belanja..hehe

KD said...

shopping sakan ye sis :)

Azhafizah Md Nor said...

Shopping sakan kak ina ni..memang terbaikalh diskaun sampai 80%

Cik Fie said...

banyaknya . haha :)

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign