Apr 24, 2013

◕‿◕✿ So Kawaii: Eyelash Jewelry


hai... banyak hari x hupdated blog n BW ke blog2 korang akibat terlalu bz.. huhuhuh.. korang suke pakai bulu mata x.. mesti ade kan.. cci pun sama gak. huahuahua.. *gediks.. tapi bulu mata kali ni berlainan.. lain dari yang lain... unik n kawaii...cuma kalau bagi cci err.. tak kot pakai blu mata camni. ekeke.. jom tgk apa yang cci paparkan.. :P



Baby Zoo Animal Eyelash Jewelry - false eyelashes with elephants, tigers, koalas and giraffes

Baby Zoo Animal Eyelash Jewelry - false eyelashes with elephants, tigers, koalas and giraffes

Berry Candy Eyelash Jewelry - false eyelashes with white chocolate and strawberry sweets

Berry Candy Eyelash Jewelry - false eyelashes with white chocolate and strawberry sweets

Summer Citrus Popsicle Eyelash Jewelry

Summer Citrus Popsicle Eyelash Jewelry




◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

28 comments:

Ez Bil said...

Ingatkan doodle tu jer yg pakai. Rupanya ada jer org pakai..

Busyra Bt Takiyudin said...

hehe. first time tngok org pkai tu..

merahitujambu said...

erkkk x berat ke??ritu pakai bulu mata pelesu pon mata kecik je..serius berat..photographer asyik suh besarkan mata je.. =_=

munirah :) said...

kawaii. tapi tak berat ke mata mengangkat ? hehe, mesti selalu rasa ngantuk je ;p

Fiza Rahman said...

1st time tgk .

Isabel Diaz said...

Eee, takutnye tengok owg pakai..

♥ Lia Abdillah ♥ said...

hamboi bulu mateeeeee. btw, doodle akk forever comel~

fiqah hamed said...

Wi pemakai mesti terseksa kalau tak biasa pakai mcm tuh..mcm berat jer..hehe..^^

fiqah hamed said...

Si pemakai mesti terseksa kalau takkbbiasa paaki benda tuh..hehe..mcm berat jer..^

cik Dil said...

x tcucuk mata ke?
amboii, sakan doodlenya..na pinjamm benda2 yg gantung kt mata tu..huhuu =P

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

hahah comel gilos boleh pkai bt bulu mata masa kahwen..

keri ikhwan said...

ni semua sebab terpengaruh ngan cci punye dudel la ni...

Mime MF said...

haha comel jer bulu mata pun..tapi kalau nk pkai ms keluar mmg tak la..wahahah :P

Ieyzartd Syahieyr said...

comel tetapi pelik..
x sakit ker??
huhuuhuu

azizah :) said...

smart jugak bila tgk model2 tu pakai.ekeke

alieff said...

berat. sungguh. T______T

#testimoni

deno said...

comel !:)

Wanie Zunidan said...

Tak sangka dalam dunia nie ada bulumata cm tu

Aina Sofea said...

tudiahh ! tapi annn , kalu doodle pkai , nmpak cute ajoo >.< kalau saya pakai , bayangkan lahh ! muehehehe ...

Nanie said...

Pelikk betul , haha, tapii doodle kartun tuu comel sesangaaaat.

Nieyxzha Hassan said...

Pelik..tp doodle pakai comel la plak..hehehe

Shida Radzuan said...

perghh..awesome..la kak..tp kalo pkai kat mlysia org kate gila palk ^_^

Nurul Aini said...

hehe..kalau doodle pakai cute...kalau orang pakai nampak pelik..hihi.

Berita Kaki said...

eee..geli tengok ..gambar ni mengerikan ke ?

KD said...

tak susah ke pakai macam tu? :)

Azhafizah Md Nor said...

macam pelik je bile pakai..huhu

Ayin Chinchan's said...

Anda ditag dan mohon untuk join http://ayinaziz.blogspot.com/2013/04/mini-segmen-by-nurirwane.html :'D

Alif Ismail said...

hahaha...complicated betul jadi pompuan ni kan...ade2 je fesyen baru..jap lagi letak lesung batu lak kat mata tuh..hahaha

macam2...kretip!!

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign