May 4, 2013

◕‿◕✿ Kawai:- LUPUS Awareness Month









Cara penyertaan :


Follow blog DayangDeno
  • Buat satu entri bertajuk Segmen: LUPUS Awareness Month 
  • Tampal banner di atas di dalam entri 
  • Buat satu banner dengan perkataan : LUPUS.. learn about it .. dan banner tersebut mestilah ada gambar rama-rama kerana rama-rama ialah lambang SLE.. tak kisah saiz macam mana pun, buatlah banner mengikut kreativiti korang .. ^^ 
  • Tag seberapa ramai rakan untuk sertai segmen ini.. done :)



Jom korang join tanda kita memberi semangat dan kekuatan pada pesakit LUPUS ^_^

cci tag korang.. dan korang...

Jadi ini banner cci tanda support SLE.. mereka ibarat rama-rama kecil yang comel walaupun mereka sakit.. :) jadi dayang boleh simpan banner ni jika Dayang suka :)
Kepada Dayang akak doakan semoga dayang dapat melawan penyakit SLE ini dengan kuat ye.. jangan mudah mengalah dan kuatkan semangat.. insha allah dengan apa yang dayang lalui pasti ada hikmahnya.. semoga allah sentiasa melindungi dayang dan memberi kekuatan pada dayang. :)

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

20 comments:

Aina Sofea said...

bagusnya kak . harap ni boleh menambahkan semangat dan kekuatan kak deno . InsyaAllah :) comel je doodle tu ^_^

♥ Lia Abdillah ♥ said...

comeynye doodle ^^ lia pon nak join gak kalau ade mse nanti ;)

Nanie said...

comei nya doodle . nak join jugak laa . goodluckk kak cci

Nazurah Zurah said...

Kawaii nya ! gud luck akak :)

Nazurah Zurah said...

Apa tugas kita sebagai rakyat ?
http://www.fatinnazurah.my/2013/05/apa-tugas-kita-sebagai-rakyat.html

uks world said...

comel... ^__^

Ieyzartd Syahieyr said...

comeynyer...
GOOD LUCK...

Ieyzartd Syahieyr said...

comeynyer...
GOOD LUCK...

Cik Fie said...

gud luck kak :)

fiqah hamed said...

Amin..anyway,comel doodle tuh gerak2..^^

husna zahidi said...

banner rama-rama comel..>.<

goodluck kak..=D

deno said...

olo kawaiiiiiiiiiiiinya banner!!!!! i like! siap rama2 muslimah terbang! comel3! :)

terima kasih kakcci kerana support LUPUS awareness!! diharap dengan penyertaan kakcci, SLE akan lebih dikenali ramai dan ramai orang yang akan lebih peka dengan tanda-tandanya yang sukar dikesan .. terima kasih! :) nama SLE supporters akan diupdate dari semasa ke semasa.. jangan lupa semak nama ya.... ^_^

Sally Yatiey said...

Goodluck ^_^

Mime MF said...

good luck kak..comel..dan semoga Allah berikan mereka kekuatan:)

tenku butang said...

adoiii.. dia ni asik buat kawaii comey2 je punn.. geram dh ni!

Cik Aida™ said...

cute nye doodle tuu >_<

Nurrul said...

Singgah sini. Support !!:D
http://youismysoul.blogspot.com/2013/05/segmen-lupus-awareness-month.html

Ain Dzaya said...

nak banner ni jugak boleh? comel ngat!

Ain Dzaya said...

nak banner ni jugak boleh? comel ngat!

Amanina Mads said...

selamat bersegmen :)

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign