Jun 8, 2013

◕‿◕✿ Kawaii:- Befday





hai..hai... kartun yang telah dilukis semula semasa pc tengah sakit.. dan akibatnya terus beli pc baru.. kuikui.. kopak duit eden.. sib baik wat bisnes design.. kalau x.. alamatnya terus bertapa.. sebab itu design yang dijual oleh cci agak mahal...ini kerana semua kos perlu diambil kira... eh..eh.. lari tajuk lak.. *PANGG sekali baru tau... :P
Ok berbalik kepada cerita tentang Befday sebenarnya cci buat gift untuk kastemer cci di ccicutedesign tanda cci sangat menghargai pelanggan cci yang sanggup perhabis duit untuk membeli artwork yang dihasilkan dari air tangan cci sendiri.. kuikui..cam masak-masak lak... jadi doodle kat atas juga adalah lukisan tangan yang dilukis sendiri dari cci selama pc cci sakit.. best gakkan lukis guna tangan menggunakan software SAI.. muehehe.. ^_^ nanti cci kongsikan lagi dodle yg cci lukis yer...
masih agi x sempat nak jenjalan n mengomen di blog2 korang.. kene siapkan hadiah GA yg tergendala aritu gara2 order full dan pc yg x sehat....byee... inshaallah jika ade kelapangan cci akan BW ke blog korang ok.. ^_^

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

17 comments:

zakieazid said...

untungnya bagi sapa yang dapat ^_^

Sandra Fendra said...

Ohsem nya doodle :)

Azzah said...

Lawa2..

Mime MF said...

comelnya kad!!!! >,<

Wanie Zunidan said...

cantik ^^

keri ikhwan said...

Cantik giler kad tu..

Aina Sofea said...

bestlah sapa dapat tu ... ihhh , comel sunggohh ! hu hu

fiqah hamed said...

comelnya kad tuh..beruntung yang dapat..^^

Isabel Diaz said...

Syoknya pakai PC baru.. Hihi..

Nur Safiena said...

Cumilnye kad tu ^_^ besday akak bln 6 ni hikhikhik

Nazurah Zurah said...

cute :D

Cik JariManis said...

alahai....comel gilaa! >,<

♥ Lia Abdillah ♥ said...

comelnye >< akk lukis pakai sai? fuyoo nice gitu! lia dh lme xlukis. hoho

deno said...

wahhh... dapat pc baru la... best2! makin comel pulak doodle kak cci! hihi^^

Ieyzartd Syahieyr said...

ohsem....
sangat menarik...

Nanie said...

untung maaa sapa yg dapat. comellll sangatt. ^_^

tenku butang said...

teman suka hasil air tangan cci tu.. moga bisnes terus sukses okeh!=)

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign