Jun 4, 2013

Segmen Wedding doodle Mij

jom main kawen-kawen nak tak.. :P





cci suka style buah tembikai tu sangat kreatifkan.. ^_^ camtu jugak kek.. pastu buah peach tu.. sangat style giler.. x sangka box kayu pun leh jd cantik bila dihias dengan bungakan.. ^_^ invitation kad terletak diatas pinggan tu dan warna dia sangat menceriakan dan rasa happy bila tgk suasana yg ceria...

 
 sila abaikan wanita bertatu itu ok.. huhuhu

warna ni bagi cci sangat berani dan cantik bila dipandang sangat romantik dengan warna tone . tambah-tambah biskut luck tu cantik sangat.. camtu gak doorgift dia.. cookies , lilin haish.. semuanya.. angat menarik hati.. tapi apakan daya dulu-dulu x dek pun semua tu.. huwaaaaaaaaaaaa......

So MIJ akak nak jugak doorgift tu ok.. :P 


◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

12 comments:

Aina Sofea said...

mata tertancap pada cekelat yang dibalut pastu ada corak polka dot tu . hahaha . terasa nak pulak cekelat tu . ni mesti wedding kat oversea kan . kena terbang jauh la kalu nak dapat cekelat tuh . kahkahkah ... goodluck , kak ! ;)

merahitujambu said...

theme semua cantik..rasa nk majlis semula..ahahahaha..

Isabel Diaz said...

Cantik-cantik doodle akak.. Selamat bersegmen

fiqah hamed said...

wah..good luck sis..harituh ada nampak segmen ini..teringin juga doorgift tuh..tapi persaingan semua hebat2..hehe

Syarafi[skyforce331] said...

pergh!!!

♥ Lia Abdillah ♥ said...

suwidnye doodle! btw, gudluck :D

zakieazid said...

kawih theme ala-ala inggeris..cantik !!

Mime MF said...

cantik...huhu be creative semua benda akan jd cantik kan...huhu nak kawin~~wakaka:P

Cik JariManis said...

all the best akak!! =)

deno said...

selamat bersegmen kak :)

Ieyzartd Syahieyr said...

comelnyer dan cute..
so sweet.....

tenku butang said...

cumeyyy.. cumeyyy..cumeyyyy

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign