Jun 29, 2013

◕‿◕✿ So Kawaii:- Watak Pekerjaan


hai..hai... terlalu bizi menyiapkan watak perkerjaan ni... alahai... ni pun ade beberapa agi watak yg blum siapkan.. wah.. mau kebas tangan n jejari i yg halus mulus ni.. PANGGGG!!! *jgn perasan ok.. kuikui...

kat sini cci nak cerita pasal entry yg cci up bebaru ni.. pasal dektop.. kuikui.. sangat berbeza wat keje guna lappy dan dektop.. sebab apa.. kalau lappy tuk wat keje mendesign sangat-sangat susah..sebab apa susah.. kerana RAM dan Grafik Card tidak cukup untuk support design-design yg besar untuk ditampung.. dan mudah lagging, serta lambat jika nak wat sesuatu design... jadi cci mengambil keputusan untuk membeli dektop yg baru dengan kekuatan semaksima mungkin pada dektop cci yang baru ni.. kuikui...ketinggian RAM sebanyak 6GB dan Grafik Card NVIDIA 4GB.. hohooho.. best gile bila dia running senyap jerk.. kalau tak bunyi cam enjin kapal terbang.. pastu terhegeh-hegeh nak loading.. syukran diatas rezki yang diberikan....

ok kembali semula kepada watak-watak diatas... ekeke.. mn satu pilihan korang.. ^_^ bye...


◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

32 comments:

keri ikhwan said...

saya housewife.. kikiki

dah agak dh mesti beli pc power punya.

Nanie said...

Wahh, I am a blogger, I wanna be a doctor and a chef. Hahaha. Semua comelll sangat. ^_^

Busyra Bt Takiyudin said...

woo. smua comel2. :D

Dear KHY said...

dh lama tak kesini. saya pilih doctor hehe ^_^

munirah :) said...

nk jugak desktop . ngehngeh. jealous ngun cci

Aina Sofea said...

blogger , now . designer , one day insya Allah ^_^ hihii

Myra Abdullah said...

aloloo cute-cute loorr

HAJAR said...

Cute! :)

fiqah hamed said...

I am a Blogger..comel sangat semua karakter..hehe

Cik Wunny said...

komputer dkt rumah saya bunyi mcm enjin kapal terbang...lps tu bila kita guna selalu sangkut..rasa nak hempas pun ada..eissy. hadoooyai...juling pulak mata tengok...semuadoodle akak, come2.... :)

Cik Kumbang said...

i'm a blogger and a designer hehe
comel2 semuanya adui~

D i n said...

designer & blogger :D

dEdEQ dE wIshEs said...

I M KERANI N I M BLOGGER . HAHAHA ..

Isabel Diaz said...

comelnya

dayahamed said...

i'm a designer i think. i'm ablogger too.. hehe but i want to be a psychiatrist..

BiskOt said...

kite kerja cleaner je.. =) hari2 mop lantai.

Ieyzartd Syahieyr said...

comelnyer...

Haruno Hana 하나 said...

blogger! next five years, nak yg macam doctor tu.. tapi bukan doctor la, scientist :D hehe

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

housewife adalah satu kerja yang meliputi semua pekerjaan.. betul x... hehee

♥ Lia Abdillah ♥ said...

Xde keje Lia kat atas tuh u_u Haha, lia nak jdi accountant! hope tercapai.. amiin

Syarafi[skyforce331] said...

Sokong dengan kenyataan "Enjin Kapal Terbang", Fi pun msih lagi bergelumang dgn masalah ini :D,

Fi In Sha Allah bulan depan sem praktikal ada alaun dibekalkan, cukup untuk buat hardcore custom PC n buat moto fi.. In Sha Allah :D

Tapi Klau Ram tinggi sikit lgi, dgn monitor screen besar mmg lawas gila buat kerja, boleh buat sambil mata terbeliak..ahahaha

Trust me i am the electronic engineer,programmer and graphic designer :P

Zaza said...

comelnya =)

unnieoppa said...

I'm a designer ! aww.. comel nyaa..

Mime MF said...

I am a blogger! hoyeahh comel² semua!!>,<

^^eKaTiKaH^^ said...

alamak, photographer takde erk kak Cci? hehe.. designer pun boleh. comel2 semuanya ^_^

boni kacak said...

wah..terbaik.. siap beli desktop tu..hehehe

Asma Sah said...

Samalah mcm laptop asma' ni ha .Bunyi enjen kapal terbang ,lepas tu baru guna 15 minit sudah panas .

deno said...

comel!!!! deno blogger ... hihi^^

Cik JariManis said...

eik..bru perasan yg ni mcm dlm gambar entry top commentar..tadi..hehe

Nur Safiena said...

Akak nak chef tu. Chef lah sangat hohoho. Kan? pakai dektop ni lagi power. Kene lagi skrin monitor yg besau. Lagi beh!

tenku butang said...

huk2.. kan dah kata.. cumey2 doodle nyee.. mau x pingsan tengokk.. ha2... #meroyan sekejap..

untunglah ada dekstop baru... kelajuan pun bertambah.. hik3.., dulu loading bunyi macam kapal trobasng..? heee..

Suara Hati said...

bole ajar sy buat doodle x ? susah la..

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign