Jul 23, 2013

Kad Raya Poskad + Sampul Raya

Design dan Print lain2 cas
Kad Raya poskad saiz A5
Recycle Design:- RM15
Print minima: 20pcs 

Design dan Print lain2 cas
Kad Raya poskad saiz A5
Recycle Design:- RM15
Print minima: 20pcs 

Design dan Print lain2 cas
Sampul Raya (DIY) gam sendiri
Recycle Design:- RM15
Print minima: 50pcs 
Design kat atas tu sebenarnya readymade design tuk pada sesiapa yang tak reti nak lukis boleh beli design tersebut tetapi print pd cci sahaja. Jadi pada yang berminat boleh PM cci di ccicutedesign
ohya korang juga boleh letak laman blog, fb dan sebagainya pd kad raya dan sampul tu ^_^

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

13 comments:

Nur Safiena said...

Apsal comel sangat tu?? Sekarang giliran akak pula nak telan. :p

Afiqah Adzan said...

Atototo comelnyaaa ...

azizah :) said...

amboii comelnya kak! geram tengok!

Ieyzartd Syahieyr said...

comelnya la bila buat kad dan sampul duit...
kiut miut...

boni kacak said...

comel betul.. hehehe

alif ismail said...

Aiyo comeynye. Kak, alif nak 3 keping leh?? Huhu

Sahur jom kak..

zaza nizam said...

cantikk sangat!! nakkk

naza hada said...

handmade design?nice

Afifah Hayati said...

boleh tak nak percuma ? hehe

Keri Ikhwan said...

adoi.. makin cute la pulak kad raya tu

sharmiza shahar said...

wahh, ni kalau dapat sampul je dah seronok..haha

fiqah hamed said...

comelnya kad raya tuh..>.<

Ieyzartd Syahieyr said...

comelnya kad raya + sampul raya nie..
geram betul...

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign