Jul 21, 2013

◕‿◕✿ Kawaii:- Kad Raya dan Sampul Raya da siap print.. hohoho... duit..duit...




hai korang.. sory ler.. banyak hari x hupdated akibat kekangan masa... ingat nak wat GA pun x sempat da mcm thn lepas kan.. huhuh.. kad raya ni cci buat khas untuk kastemer cci... baru tahun nak bagi... WHATTT!!!.. hahaha... thn lepas pun akibat tak sempat gak... kuikui...k lah.. itu je yg cci nak share.. vroooooooommmmmm.....

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

22 comments:

dEdEQ dE wIshEs said...

WAHHHH . CANTIK GILER LA :)

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

comelll.. sy nak semua..hehehe

Aina Sofea said...

saya bakal jadi kastemer . pun boleh ? hahaha

Dianaa said...

comeyyyy :D

Busyra Bt Takiyudin said...

wahh. beruntung la spa yg dapat. boleh simpan buat koleksi doodle2.

munirah :) said...

lawanya kad raya cci :3

Cik JariManis said...

cantik..kak..hehe =) buat la segmen kad raya kak ;)...hahaha!

Zaza said...

cantiknya..suka lah =)

Cik Chokie said...

Huaaaaa cantiknya . Dah lama tak dapat kad raya. Last masa darjah enam . XD

cikdil said...

kad raya omeyy..

Afifah Hayati said...

nak juga .. please ^3^

Mime MF said...

kad raya cute!!>,<

Mojat Cerewet said...

design kad raya berapa ya ?

Hafezah Yusoff said...

kawaii nye kak ^_^

DoodleDesign said...

bagusss3x... masih ada yg sudi nak guna kad raya kan..hhii..klu x, sms/ fb/twitter/# pengganti diri..

nazha anua said...

smart

BiskOt said...

kita nak duit raya~ .. ekekek.

♥ Lia Abdillah ♥ said...

nk sumeeee :'( haha

Rose Azadir said...

Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

merahitujambu said...

untuk sy ada x??ehem2..hehehe...salam ramadhan cci

Ieyzartd Syahieyr said...

comey...

Ieyzartd Syahieyr said...

wah.. cantik kad nie...saya dah dapat satu dah.. thanks sbb bg kad dekat saya yer...

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign