Jul 29, 2013

◕‿◕✿ Kawaii:- Spice Of Love


hai...hai.. mesti korang pernah tgk style bunga lawang tu bukan... siapa agi kalau bukan MIJ (Merahitujambu) kuikui... kartun diatas adalah design untuk wedding adik cci yang bakal kahwin pada bulan 10 nanti.. jadi bila melihat idea kreatif dari MIJ sangat-sangat teruja dan berguna ^_^ jadi cci ingat nak guna juga kaedah yang sama seperti MIJ...

Tq MIJ diatas kebijaksaan dengan tercetusnya idea MUSANG BERJANGGUT ni.. bak kata Biskot Cikot ^_^

* Mood raya semakin hampir... idea mendesign semakin ke laut... hohohoho...


◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

14 comments:

alieff said...

Wah wah wah! Stailista lah guna doodles ala ala MIJ. Great job sis! :D

Che Rosliza Che Mat said...

cci memang kreatif...

deno said...

kreatif la kak cci.... ;)

deno said...

kreatif la kak cci.... ;)

sharmiza shahar said...

cunlah!

Busyra Bt Takiyudin said...

waa comel2. :)

BiskOt said...

fuuuuhh. lawanya rempah ratus, mata doodle pun lawa. pasu pun nampak mahal tu.. hehe.

version illustrator. ^_^b .. best. (tp tbayangkan nk mmbuatnya mesti nak nanes jap pk :D) respect la kt akak.

Cik JariManis said...

uhhhh..kelas kak! mmg super awesome sgt2! >.< comel!

♥ Lia Abdillah ♥ said...

lawa lawa lawa

Aina Sofea said...

lawa tahap ni -> (y) huahua ... untung dapat kakak yang pandai mendesign ... ngee

Cik Chokie said...

Confirm lepas ni idea ini akan diguna pakai secara besar besaran :D Kot kot kat rumah tak ada kayu manis, bunga lawang dan sebagainya ada stok yang bakal menanti ^^ Kehkehkeh

husna zahidi said...

idea husna nak mengupdate pon ke laut kak ina..huhu..

Nizam Erul said...

Auuuwmm !
comeyh jep . nak gigit boleyh ? :D

Ieyzartd Syahieyr said...

perghh..
nampak real betul spice tu..
btw comel ssngat...

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign