Jul 3, 2013

Top Komentor Bulan MAY & JUNE


Tahniah..tahniah... buat semua pakar jari jemari yang ohsem.. maaf da beberapa bulan cci x dpt bg top komentar yg lepas2 akibat kebizian yg melanda... jadi untuk bulan ni cci bg skali tuk bulan MAY dan JUNE sekali harung je la ek.. kuikui... jadi pd yang bertuah tu.. sila bg alamat umah... *selalu terdelete alamat umah korang.. hohohoho... jgn mara yer..dush..dush..kasi penumbuk  skali...




dan mereka bakal menerima hadiah top komentor seperti dibawah ni,.. suke tak..suke tak..suke tak.. ya kan..ya kan... kalau tak suka kasi tau awai2 mau cancel... muahahah...*gelak jahat...






◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

34 comments:

Busyra Bt Takiyudin said...

comelnya... geram..

BiskOt said...

hadiah utk top sekodeng tak ada ke kak.. klo ada, mrk yg berkeja tu mesti tercalon juga kan. ekekeke. gurau2 mlm khamis, selamat mkn kismis. eh salah kurma. dah beli blom kurma. heehe.

AmirahSyafiqah ♥ said...

comelnyee!! nak jugakk :D hhe

fiqah hamed said...

Alhamdulillah masih tak percaya tersenarai...=)
Comelnya gift tuh..(:

fiqah hamed said...

Alhamdulillah masih tak percaya tersenarai...=)
Comelnya gift tuh..(:

cikdil said...

asal nama dil xde.? x aci ni..xpnh menang..

Adam Faiz said...

nak jugaakk wooo,

sharmiza shahar said...

kreatif btol. segar mata tengok cute2 ni

Nur Safiena said...

Grrrr... seperti biasa pasti akan menimbulkan kejelesan nih! Lepas ni nak komen byk2 lah kat blog cci. Nak yg comellll tu!!

Farah Waheda Wahid said...

tahniah kepada semua top commentators....

Asma Sah said...

Tak adil la ,nk jugak .

Aina Sofea said...

alahai , tak masuk dalam list la pulakk . huhuu .. hmm , nak satu benda tu boleh ? pleaseee ... haha *muka tembok China*

Aina Sofea said...

alahai , tak masuk dalam list la pulakk . huhuu .. hmm , nak satu benda tu boleh ? pleaseee ... haha *muka tembok China*

Isabel Diaz said...

Wah, thanks sis.. First time dapat.. Nak anta kat sini ke sis?

HAJAR said...

comelnya!!!

boni kacak said...

owh..saya terkeluar daripada saingan lah.hehe

deno said...

wah! deno nombor satu la dalam bulan may.. hihi.. suke2!! :)

bulan 6 baru ni terlampau busy dgn tempahan, majlis kenduri punya la byk sampai tak sempat2 nak bw.. huhu... esok ke kl kenduri lagi da... adoiii :p

btw kakcci, terima kasih kakcci! comel la doodle2 tu.. geram!!! ^_^

Mar Mansor said...

chumelllll..geram tul..

♥ Lia Abdillah ♥ said...

Alhamdulillah, tersenarai dlm dua2 bulan. so, dpt 2 lah? kekeke, gurau je. thanks kak cci. comel iler doodle tuh!

Cikgu Ma said...

akak....saya baru timbul...hahah

tahniah utk org kuat komen ni...

Haruno Hana 하나 said...

tahniah! comel2 semuanya :D

Cik JariManis said...

heee...syukur dpt bulan june...kiu2.. :)

Rien Rose said...

super duper cute.. untung spe yg dpt..

Cik Chokie said...

Subhanallah cantiknya akak :D Mudah mudahan suatu hari nanti boleh dapat daripada kak cci ^_^ hihi Tahniah kepada yang menerima tu

Tedi said...

cute... ada jual ke ni? yg versi lelaki atau haiwan ada x? hehe

alif ismail said...

Salam ziarah...

anda telah ditagged disini

http://bloggeralif.blogspot.com/2013/07/selamat-menyambut-ramadhan-1434h.html

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Atiqah Wadiah said...

Awak,tukar tgn blh?geram tahu x bila ada org pandai lukis doodle yg comel ni....

tenku butang said...

hai..dh lama xsinggah sini.. sekali singgah asik nkpingsan aje.. cumey2 doodlenyaa..arghhh..

Suara Hati said...

alala..comell !

Cik Kumbang said...

sooooo comel mcm tuan dia :D

Mojat Cerewet said...

wah ! semua cute2 :D

Dianaa said...

suka I am a blogger ^^
untung semua top komentar

Ieyzartd Syahieyr said...

hadiah top komenter dah dapat... cun gitu.. tp kan agak keperempuanan ckit..
hehehe...
x per lah...
masuk dlam kotak harta karun buat koleksi..
hehee

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign