Aug 6, 2013

◕‿◕✿ So Kawaii:- Dolly Hari Raya (Freebiesss...) lai..lai....

hai korang.. sempena hari raya ni.. cci ingat nak bg freebies tuk korang.. ^_^ kalau boleh.. nak minta tolong klik skali jer kat link ni yer pleaseeee... *sambil wat muka comey...



Da klik baru ambil dolly ni yer.. terima kasih.. 











Dan tak lupa juga cci ingin mengucapkan Selamat HAri Raya buat korang semua... muaaahhh.... ^_^




◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

24 comments:

leogurl94 said...

cute :)

HAJAR said...

alahai..tomeynya...

Arrien ::@man!:: said...

Comelnye :) Selamat Hari Raya kak Cci ^_^

Asma Sah said...

Cute-cute semua ,rambang mata ni nak pilih mana satu .Slmt Hari Raya kak CCI .

azizah :) said...

amboi...semua comelnya kak!

Amer Amirah said...

done click :) saya amik yg pasangan kaler biru n pink tu ekk ? :) tq

Afiqah Adzan said...

Alahaiii comelnyaa...

najiah shaharain said...

Awesome cute;-)

najiah shaharain said...

Awesome cute;-)

fiqah hamed said...

Alolo..comeynya..terpikat dngn mata doodle tuh..anyway,selamat hari raya yer sis..(:

Adam Faiz said...

kawaiii

munirah :) said...

wah comel http://be-readers.blogspot.com/2013/08/salam-aidilfitri-1434h.html

Eyma su said...

comeynyer..geram tgok..hehe..^_^

Abdul Hafizuddin said...

Saya ambil ! Selamat Hari Raya CCI :)

dEdEQ dE wIshEs said...

DA KLIK KAK CCI :)

Cik Chokie said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri buat kak CCI sekeluarga. Miza mohon ampun dan maaf, seandainya selama kita berkenalan dalam dunia khayalan miza ada terguriskan hati akak. Harap akak dapat maafkan :')

Alololo comelnya :D Ohh nama sebenar akak Mazlina ^_^ Weheee

Aina Sofea said...

dah klik ^_^ comel yang amat doodle-2 tuu !! rajin akak buat noh .. kehkeh .. Selamat Hari Raya , kak cci yang rajin dan baik . hahaha

Ieyzartd Syahieyr said...

dah klik..
comey sngat doodle tuh..
huhu

Cik JariManis said...

ahhhh...comel! histeria sekejap!.... hehe ;)

Nazurah Zurah said...

cutenya.. selamat hari raya kak cci :)

Syarafi[skyforce331] said...

Osem!!, comel freebies :) Fi pun ada kad raya jemput bertandang ke blog fi ya :D

♥ Lia Abdillah ♥ said...

alahaiiii, comey gilerrr. btw, slamat hari raye jugak :D

merahitujambu said...

comelnyaaaa..selamat hari raya dear cci

Amanina Mads said...

comelnya.. selamat hari raya :)

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign