Jan 15, 2014

LOve..LOve... MARY KAY


Salam buat korang semua.. rindu la kat korang.. lama x berceloteh..potpet2 dlm entry ni kan... herrmmm.. bukan apa.. mcm biasa semakin hari semakin sibuk... bak org kata rezki jgn x ditolak.. mush sebelum kita cari.. baik kita jauhkan,,,  ye tak... ehehe..
haaa.. korang mesti tertanya-tanya... apa mendala yg cci uploadkan ni ek... tuk pengetahuan korang cci sekarang adalah beauty consultant untuk produk Mary Kay.. jadi pada sesiapa yang ade masalah kulit berjerawat, berminya, kering dan sebagainya.. boleh lah bertanya pada cci... pasti cci akan membantu korang semua supaya kulit muka korang lebih sehat dan bersih.. bagi cci penjagaan kulit yg bersih adalah sangat penting dari menempek bedak yang tebal2 dimuka.. eheheh..chewaahh... cci pun tak mo banyak ckp.. kang korang bosan lak kan.. ehehe.. tu je lah yg dpt cci kongsikan bersama dengan korang.. muah..muahh.. da lama tak jenjalan.. ber hai..hai.. ngan korang kan... -_-" sebelum tu.. meh la LIKE-LIKE page cci yang baru nak up ni.. tanda korang support cci.. love korang...





Ohya pada yang duduk berdekatan dengan lumut, manjung or sitiawan.. boleh la hadir untuk cuba sendiri produk skincare MARY KAY ni.. yang hadir akan dapat freegift BB tu.. ^_^

LOKASI: Meffa marketing tingkat atas lumut. Blakang bsn lumut dn bersebelahan dgn pejabat koperasi tentera.
DATE : 19/01/2014 ( AHAD )
TIME : 2 - 6.30 PTG
Sesiapa berminat boleh daftar segera. .terhad pd 5 org shj.

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

7 comments:

Shida Radzuan said...

wahhh siap dapat button yg akak design lg cayalah hehee..

Shida Radzuan said...

akak ritu shida dpt free produk mary kay pon xhabis pkai lg hehee..

amal said...

renduuuu cci , lamaa tak hupdate belog ;)

waaaa comelnyaa button nak jugak tp jauhh sobsss

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

patut la kak cci gebas gebus je.. gud luck kak :)

Zura Rahman said...

cantiknya button ni...cumill sgt

Nur Madihah said...

wah, lawanya button tu!

husna zahidi said...

muka tak cantik xpe janji sihat dari sebarang masalah kan kak ina.. =)

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign