Oct 8, 2012

PROMOT CONTEST:"contest blog siapa yang kawaii tu?" by kawaiidysa & ccidollylicious

Sticky Post
scroll ke bawah untuk ke entry yang baru






 
 

nak copy Ctrl+C ek..

anjuran bersama kawaiidysha dan dollylicious
BERMULA 1 OKTOBER 2012 HINGGA 1 NOVEMBER 2012


Syarat-syarat:

    • FOLLOW blog kawaiidysha dan dollylicious
    • LIKE  fb page kat bawah ne
    • copy banner di atas dengan menngunakan kaedah CTRL + C pada ruang kotak html atau CTRL + click pada gambar banner.
    •  buat satu enrty yang bertajuk "contest blog siapa yang kawaii tu?"
    • tag kawan-kawan anda
    • tinggalkan link entry tersebut di bahagian komen blog kawaiidyshastudio 


    * tak wajib , sunat je^^ kalau ikhlas boleh kan ikut syarat-syaratnya. senang je:))
    * lelaki dan perempuan boleh join
    * xda FB pun xpe janji ada blog
    *semua jenis blog boleh join kecuali blogskin


    kriteria pemilihan:

    • hadiah tempat pertama, kedua, ketiga  dan keempat berdasarkan:
    1. kreativiti dan  mempunyai identiti sendiri.
    2. dan akan diadili dengan seadilnya oleh juri professional

    HADIAH-HADIAH

    •  bookmark by ccidollylicious
    • 2 set  barangan kosmetik jenama silky girl
    • 1x tony lip tiny tint
    • 1x frame (8"x10") with doodle pix 
    •  2x mini notebook
    • 4x sticker by kawaiidysha
    •  4x bookmark by kawaiidysha
    •  4xbrooch reben
    •  1x charcoal mask
    • 2x face mask by sasa
    • 1x tudung bawal duo tone (color random)
    • 1x pashmina ( color random )
    • 1x tudung bawal bercorak (random)

    sponsor by dysha &cci
    *HADIAH AKAN DIUPDATE DARI SEMASA KE SEMASA






    jom la JOIN bagi memeriahkan lagi CONTEST ini^^


    NOTAKAKI: contest ini tidak akan terbatal dengan sendirinya:P,
    * kawaii aka comel atau tidak itu tidak menjadi masalah yang penting blog korang ada identiti sendiri, kalau ada rezeki boleh menang. InsyaAllah



    PERHATIAN: hadiah misteri tak ada untuk blog yang mempunyai 'LIKE' terbanyak, hadiah tersebut akan ditambah untuk tempat ke-empat, setelah berfikir, tak nak menyusahkan korang dan diri sendiri, huahua:P


    Perhatian:-
    Hantar link entry anda di kawaiidysha

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

34 comments:

nazha anua said...

wah..kembar dah buat GA dah:)

lelaki boleh join ke?

merahitujambu said...

cmne nk join..blog korang mengatasi segalanyaa

cci said...

@nazha anua haah kembar da wat contest.. ehehe.. boleh lah.. join ar..

cci said...

@merahitujambu join gak... ^_^

Nurul Farain :D said...

Cci , ada top refferal tak? balas kat cbox ain ye. http://lurun-niaraf.blogspot.com

Cikgu Ma said...

err...tumpang bertanya sebelum menyertai..(skema plak)

blog kena kawaii ker?

cci said...

@Nurul Farain :D nanti cci updated k..

cci said...

@Cikgu Ma ehehe.. terpulang la.. yg penting comel.. ^_^

Farisha Idayu said...

Ala. tak dapat nak join sbb cci yang edit yang blog isha T_T

-meeSUPERGIRL- said...

tak terkawai pulak law nak join . blog usang mcm rumah hantu . HAHAHAHAHA !

Cikgu Ma said...

erm..mcm malu plak...nnt yg join mesti doodler kan...hehehe

cci said...

@Farisha Idayu alorr.... ^_^ ehehe...

dEdEQ dE wIshEs said...

AHA .. DA TERPADAM .. NGEE ~ .. JUIN JUIN .. KEHKEH ..

shidaR said...

nk join juga..tp nk tnya kak ssuatu hehee :)

Nurul said...

Kak Cci , macam mana nak menang ? Kak Cci dengan kak dysha tu dahlah kembar pastu blog memang kawai sangat ! Macam mana nak tanding ? Keliru...

لين Si Pipi Merah said...

aiwah! menarik.. huu nak join ..eheh segan plak.nak jadi full supporter aje boleh tak? hehehe

shidaR said...

kak..kak..bila time nk promote tu, lepas habis contest ke??

BiskOt said...

yeay2 dah join. theheheh.

Syarafi[skyforce331] said...

woahhh!!...blog tak kawai...maaflaa takleh nk join...sob...sob..sob :'(

Kesuma Angsana said...

all the best ye

Eyesha Zaidin said...

hai kak cci!..

erm..kawai tu apa maksud dia eh??..hehhe..(^.^) V

selalu baca, tapi x berapa nak jelas..
tq!..dan tq sudi komen2 dn siggah blog sha! hihi

Aida Omar said...

macam berminat nak join cci je nie.. tapi blog aida tak la sekawai mana. haha.. tolong support cci pun ok jugak nie. yang LIKE printscreen tu kan cci lepas habis tarikh contest ke?

Aimi Dyna ✰ said...

Follow! Tolong follow balik! :)

Eyesha Zaidin said...

hai kak CCi..
camno nak paste link sha kat blog lagi satu tu??hehe

dah jOin!..ni link dia..ngee~~
tq!

http://lolipopcomel.blogspot.com/2012/10/contest-blog-siapa-yang-kawaii-itu.html#links

Iznie said...

wah...best ni...macam nak join... :D

Cik Wieda said...

nak join bule . tapi belog saya tak kawaii laah . huhu

chibi neko said...

blog x cukup comei..:-3
Chibi baru nak mula berdoodle balik. Blog sekarang ni memang xde sentuhan sendiri pon..

Amirul Aimaduddin said...

saya join

http://littlemrsuperboy.blogspot.com/2012/10/contest-blog-siapa-yang-kawaii-tu.html

Sarah Zulkifli said...

Awak knape Blogskin tak boleh ? Huhu buat penat je taip :'(
Herm x pe lah :) Sye harap awk terime

-meeSUPERGIRL- said...

akihrnye mee join . hehe .. tempek link kat sini boleh?

http://supergirlshortstory.blogspot.com/2012/10/contest-blog-siapa-yang-kawaii-tu.html

-meeSUPERGIRL- said...

dah tawaf blog dysha tu tp tak jumpa button komen dekat entri tu . hahaha . mybe sbb line mee tengah slow skg. .

Syasya Jais said...

join:)

http://syasya-ahmadjais.blogspot.com/2012/10/contest-blog-siapa-yang-kawaii-tu.html

semoga saya ada hrp untuk mng !

:: nosa ason :: said...

join...
http://miszalyabatrisya.blogspot.com/2012/10/contest-blog-siapa-yang-kawaii-tu.html

:: nosa ason :: said...

join...
http://miszalyabatrisya.blogspot.com/2012/10/contest-blog-siapa-yang-kawaii-tu.html

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign