Oct 10, 2012

◕‿◕✿ So Kawaii: Belon

Ade sesapa kat sini suke ngan belon... ehehe.. eleh.. x ske konon.. baik ngaku cepat sape suka belon... cam cci mmg suke belon tau.. haaa.. jgn ingat cci da ade anak 2 x ske belon.. ngeee... cci suke bkn sebab ape.. cci suke belon sbb sekang ni mcm2 bentuk kita leh jumpa salah satunya bentuk love, bear2, rabbit, kilat2.. ehehehe.. angry birds pon ade ok.. ngee~~haaa..tu baru cci belum anak-anak agi.. bila pegi je pasar malam x lan x bukan belon..belon...belon.. haishh...leh kopak duit aku.. muehhee... x bli kesian plak.. ok lah... tu jerk.. agak2 ade lagi x belon2 yang unik ek.. sapa tau.. ^_^

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

17 comments:

keri ikhwan said...

saya suka pecahkan belon. haha

BiskOt said...

belon yang unik.. Man Belon namanya. keh4. ok serius, belon yg paling unik bagi saya.. belon gas diudara..yg manusia boleh naik skali. (mcm cite kartun UP, ngn rumah2 skali boleh terangkut xD)

Nurmujahidah Ismail said...

tadi gi mcd,, dapat belon,, then bagi kat budak kecik time beli barang kat pantai timur,, :D

Cik Cip Puding said...

suke belon hat gune gas tu. sebab bleh sedut asap tu and tukar sore jadik sore chipmunk..

Zatiey Ismail said...

wah..cutenyer... kn bez law header sy ala2 kawaii cmni..siyezly, mmang comey.. :)

luqman zakaria said...

nak cakap sesuatu nih..nape blog nih cute sgt??comel betul header tuh..

Farisha Idayu said...

Suke2 ^_^

dEdEQ dE wIshEs said...

DEQ SUKE3 .. DEA SUKE BELON YG ADE LOCENG KAT DALAM .. HEHE ..

Azzah said...

sy tak reti tiup belon..

Nizam Erul said...

dah lma tk beli belon ,
klaw nk beli , mak tak bgi .
sebab Nizam niy dh besar :')

*klawdahbesarponboleybelijugak :P

merahitujambu said...

suka belonnnnn

Dunia Wilma said...

Wilma suka tengok belon tapi tak suka tiup...Penat...Rasa nak tercabut jantung bila tiup belon tu ^_^

boni kacak said...

sekarang ni orang makin kreatif..macam2 bentuk belon kita boleh dapati kat pasaran sekarang..

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

Suke belon..teringim nak naik belon gas tu... sbb tu letak header cm tu dulu..hehehe..comel leee doodle..geramm

Nurul said...

doodle yang pegang belon tulah yang melekat kat belakang wish card tu...Comellah walaupun kecil!! Ouh ye...Nurul dah dapat dah hadiah bookmark dengan wish card tu..thanks sebab bagi hadiah dan komen di blog Nurul :)

Farra Izzaty said...

Teringin plak nak belajar buat doodle tapi ayah tak bagi masukan software , sobs .. sedihkan

Yana Aina said...

suka tapi takut .. heheh

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign