Oct 3, 2012

◕‿◕✿ So Kawaii: Prize for Top Komentarrrrr....rrrrr...

Bookmark

Cute Kad
hai...hai... ehehhe.., koranggg... raarrrrr... eheheh.. seperti yg dijanjikan.. cci da pon sediakan buahtangan  untuk pengomen setia blog cci.. ehehe. penat tau lukis, print dan potong kepala...  dan tampal.. :P ini kerana cci menghargai setiap komen korang di blog cci.. bkn rasuah ek.. ngeee... tp penghargaan tak terhingga cci pd korang... eceh... jadi mungkin hari khamis cci akan umumkan siapa blogger yg rajin, setia sangat ngan blog cci ni... maka cci akan memilih 6 org yg bertuah tu.. jadi ape agi.. komen ape yg patut lekaih.. ngee... x paksa ek.. ehehe..
tuk yang bertuah tu meraka akan dapat sorang satu bookmark dan kad kucin tu.. ^_^



jom join contest:-
http://ccicutedollylicious.blogspot.com/2012/10/contestcontest-blog-siapa-yang-kawaii.html







◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

18 comments:

dEdEQ dE wIshEs said...

WAH .. BERUNTUNGNYE SAPE DAPT ..
RAJIN KAQ CCI WAT HADIAH ERK ..
HIHI

shidaR said...

nk jin contest akak tu cuma nk tnya..tang like tu pserta kena promote like ke nnt..ke mcm mna?

wahh btuahnya sape yg dapat :) seronoknye..heheee :D

boni kacak said...

wah..siapalah yang bertuah tu agaknya ye????hehehe

Nurul Aini said...

comelnya..nak join contest, tapi blog saya tak kawaii..hukhuk.

BiskOt said...

klo tak ada tuah,kn,kn, nk beli ada tak.. nk yg kad belakang kucing tu..ada lep2...hehehee

nazha anua said...

ohsem gila kad dengan bookmark tu..kalau nak gunting 1-1 memang penat tu..:)

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

nak jugak laaaaaaaaaaaaaaa... haaaa... kak like tu dibatalkan.. so hadiah misteri hanya tinggal misteri.. tambah untuk tempat keempat

Azzah said...

wah..comelnya..

Farra Izzaty said...

wahh bestnyerr ^_^

Yana Aina said...

nak komen byk2 skrg d terima tak?? heheh

^^eKaTiKaH^^ said...

omey jewp kad and bookmark tu.. hehe..bertuah sape yg dapat :))

Cikgu Ma said...

wah..comel sangat....kalao saya dapat bda2 cute ni, x guna tau...simpan..tp macam tak bertuah nak dapat..baru jerr kenal2 dgn CCi ..apa2 pun i luv your art ^_^

merahitujambu said...

untung siapa dpt...

Nizam Erul said...

sape ekk yg dapat ?
harap2 Nizam dpt :P

priyadarshini said...

Wow bestnyer.. Hadiahnyer menarik..

Nurul said...

Untung siapa yang dapat...Herm,,

FaTiMah aZ-zArAh said...

untungnya siapa yang b'tuah ! nak jadilah salah seorang yang b'tuah.. boleh kan ?? : )

SiBudakKurus said...

wah bestnyer...nak join contest tu tapi blog belum kawaiii..nk kne edit dlu..huhu

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign