Dec 27, 2012

◕‿◕✿ So Kawaii: Berhabuk Betul!...




hai korang..korang sehat ke? kalau sehat syukran...( fuh...fuh.. tiup-tiup habuk dalam blog cci ini...lama sungguh cci tak updated blogkan..?) yelah.. sangat-sangat sibuk sampai nak updated blog pun tak sempat mana ngan design lagi.. eheheh...ma ceh gak pada dak NURUL yang tomey tu.. yang duk bising kenapa lama cci tak updated blog... *ade gak yang rindu :P opss perasan.. penampor nak.. dush..dushh.... 
ok..ok.. korang perasan x apa yang ada perubahan pada kartun cci tu sapa perasan angkat tangan...^_^ ngeee... kalau nak tahu itulah yang cci tengah duk buat sampai otak dah tak boleh nak fikir dah... gara-gara menyiapkan beberapa kartun ehehhe...mesti ada yang x sabarkan nak tengok keseluruhan rupa kartun tu.. alaa.. tetap sama je rupa dia x dek beza pun.. ehehe.. excited lebih.. ngee... :P  k lah.. sangat-sangat kejar masa.. hanya ini yang dapat cci kongsikan...




p/s: lama sangat x jalan-jalan ke blog-blog korang.. insha allah ada masa terluang cci pasti akan terjah ke blog korang k.. rindu lah.. 

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

17 comments:

dEdEQ dE wIshEs said...

COMELLLL GILERRR KARTUN2 AKAK TU

Busyra Bt Takiyudin said...

comel doodle tu.. hehe

Nazurah ♥ said...

Akakkkkkkkkkkkkk ! Rinduunyaaa ;(

Nieyxzha Hassan said...

Ohsem!!♥♥

keri ikhwan said...

evolusi kartun.. dulu time mula2 kenal, mata dudel cci kecik2 je.. makin lama makin besar.. skang ni bersinar2 gemerlapan plak.. ohsem

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

rambut makin ikal mayang

Azzah said...

ni bukan tahap comel dah tapi superb comel..:)

Nurul Fatihah said...

Eh ? Eh ? Nama kita adalah. Alah~ Malunya. Tengok muka doodle pun dah tapi SUPERB AWESOME+COMEL. Ubah rambut doodle nampak ?

nazha anua said...

fuhh mata bersinar2

Aina Sofea said...

Tak comel lar doodle tuh . Tapi , SANGAT COMEL ! Haha xD

merahitujambu said...

nasib baik habuk2 pon comel blog ni..XD

Cikgu Ma said...

dolly yengah tu pakai spek kan...

baby melody said...

wahhh comelll yew dolly

deno said...

itu sangat ohsem!!!! :)

fatin amalina husna said...

wooo..mata dya bersinar-sinar..0-0

kak, hadiah tu dah sampai tp x dpt nak buat entry sebab adapter x bawak balik nk tunjuk gmbar..huhu..

Kay Lya said...

kenapalah semua mata2 dia comel-comel..geram pulak..

Nanie said...

Huarghh, COMEL GILAAK ! geram nihh . muehehe .

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign