Jan 4, 2013

✿◕‿◕ Istanbul:- Friend Forever




Hai oo... lama gak cci x publish kartun cci kan.. ^_^ ehehe... untuk entry kali ini.. cci nak perkenalkan kartun terbaru cci... keluaran pertama dari ccicute design untuk Bookmark, Note Pad, Button Bagde dan sebagainya. ^_^

Koleksi kartun cci ini mendapat inspirasi dari filem Istanbul Aku Datang iaitu Lisa Surihani sangat comel dia di dalam cerita tersebut.. oleh kerana cci sangat suka style lisa jadi cci cuba suntingkan ke dalam lukisan doll cci... pada yang ingin membeli Produk cci boleh beli atau tempah dari sekarang.. ini kerana Keluaran Khas Buat Korang dari ccicute design

Belilah tanda korang Support ccicute design dan ccicutedollylicious^_^
k lah.. love u.. tuk top komentar jangan risau..cci akan buat pd penghujung bulan January ini kerana masa agak terkejar0kejar sekang... janji ditepati.. nanti kan kartun LOLITA pula nanti yer.. ^_^

baca ni juga:-


◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

14 comments:

Nizam Erul said...

makin lama , mkin comeyh doodle kak cci niyh :D

Cikgu Ma said...

makin lama makin jeles tgk doll yg kawaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gilerrr...hihi...

x sempat dah kak, saya nak lukis2 ni..awal2 tahun sebuk sangat...

pertengahan tahun nnt lagi sebuk...hehe

nazha anua said...

perghhh mata kartun tu perghh..

janji ditepati!:D

keri ikhwan said...

yg ni pakai Ai jugak kan? camne buat rambut berombak2 rindu tu? pakai pen tool ke shape jgk?

cci said...

@keri ikhwan haah pakai Ai :) cambut berombak tu guna knife tool.. :)

Budak Kampung said...

kena bagi kat lisa suriahi nh suh dy beli cz nh gambar dia kot

Nurul Fatihah said...

Ish ! Jeles betullah dengan dolly kak Cci. Makin lama makin comel sangat !!!!

Nurul Aini said...

comel sangatlah..nak gigit2..akak suka sangat dengan cerita istanbul aku datang tu ke? hehe.

deno said...

makin comel doodle kak cci! akak ni pandai betul lukis... geram tengok cute2 semuaanya :D

dEdEQ dE wIshEs said...

SUPER POWER LARHHH .. CAYALAH AKAK .. CANTEKKKKKK

^^eKaTiKaH^^ said...

pehh, rambut dye krinting2 gitu.. mata, berkilau.. hekhek..cantik

Izzati Suhaide said...

comelnyerrr.. :D

fatin amalina husna said...

comey nyaa..
apa lar reaksi lisa surihani kalau dya taw ni kan..comey sungguh!! =D

shidaR said...

cutenya doodle tu..shida xtgk lg cite tu..nntlah..hehee

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign