Jan 21, 2013

◕‿◕✿ Lolita:- Rainbow



hai korang..sehat x.. cci sehat jerk.. cuma sekang ni makin sibuk dan sibuk.. dan melawat ke blog-blog korang pun x sompat.. alahai... sangatla terhad.. syian korang mana yg singgah sini.. cci x dpt nak balas jejak.. insha allah cci akan cuba jejak korang perlahan-lahan k.. walau macamana sekali pun cci pasti akan tinggalkan jejak dan komen di entry korang.. rindunya tika dulu-dulu... express je jejak korang kan.. tul x..tul x.. baik ngaku.. ngee.. :P

siapa sini suke pelangi.. mestila semua sukakan.. termasuklah cci.. warna-warna yang sangat ceria.. berwarna-warni...menenangkan... tul x.. ingat pelangi ingat makanan.. erkkk... :P ye lah.. sekang kan da mcm2 ada makanan yang berwarna pelangi.. mcm kek, lolipop, puding mcm2 lagilah.. cutekan warna pelangi.. muehehe.. k lah tu jer.. bye korang..



*berusaha menyiapkan kerja gara-gara cuti lama.. huwaaaaaaaaa...tangan da mcm sotong da.. ngee

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

30 comments:

Nazurah Zurah said...

semoga cepat sembuh kak cci !
Rainbow ? Saya suka ! Saya suka! *dah macam mei mei . Hihihi xD

Nabihah Ahmad said...

wah! cantik doodle tu!

dEdEQ dE wIshEs said...

CANTEKKKKKKKKKKKKKK

Cikgu Ma said...

amboi...sempoi jerrr entry dia...hihi...macam nak jilat2 plak lolita rainbow ni.....kihkih

BiskOt said...

kesibukan kita bebeza..ceywahh.. tp mg ghindu nk skodeng kt sini, hehehe..tgok2 ada byk dolly. fuh! comey betik.

Azzah said...

wah,shining like a diamond..:D

Kay Lya said...

wah kemain colorful doodle die..hehe

Shida Radzuan said...

wow...comelnya kak cci..rainbow ni bcahaya lg hehee..

merahitujambu said...

comelnyaaa..mata sy mcm warna warni skang ni

Nor Abdullah said...

Bismillahirrahmaa nirraheem

Iya comel sungguh warna pelangi.. adik -adik kecil dan cute boleh la pakai..hehe..
Jangan kita pula pakai berwarna warni dari atas sampai bawah.. kang semua ikut kang hehehe~

fatin amalina husna said...

erk..dah lama ka husna x jejak sini?? sampai x perasan header dah bertukar..=P

selamat menyiapkan tugasannya kak..=D

keri ikhwan said...

boleh makan tak? nmpak sedap

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

sama la sibuk menyibuk kan diri..huhu

Aina Sofea said...

Rainboww !! :D Comel doodle tuh ... Comel header baru cci :o Hehe ... Have a colourful day ! ;)

fardiyah said...

cute ^_^ awww..suka!!

miss fluffy said...

woww woww cantik..warna warni!!hee

Scya Lollita said...

eh cik scya ke tu? haha
#prasan jap

munirah :) said...

lawanya pelangi . macam superstar jekk :3 semoga tugas cci diringankan sedikit dan semoga cci tabah menghadapi segala apa juga gila2 punya rintangan . Allah sentiasa ada di sisi cci :DD

♥ Safiena ♥ said...

Weee... comelnya dan bling2! Kombinasi warna yang cantek. Lebih2 lagi warna pelangi. Semakin menge'TOP' dear!

syiela said...

lawanya.. sama la kita.. ni baru sempat jejak cci kembali... sori ye

Mieya Atiera said...

Get well soon. Cantik doodle tu.

deno said...

comelnyaaaa... jarang tengok doodle berpelangi mcm ni :)

boni kacak said...

ada yang sya tengok, kek warna pelangi.. rasa sayang je nak makan..hehehe

Bui Junaidi said...

TAKPER,KITA FAHAM..NNT DH X SIBUK JGN LUPA SGGH TAWW

Rien Rose said...

suka doodle akk! cntik rmbut.. buat lah tuto please :D

Nurul Fatihah said...

Comel rambut ^_^ Nurul pun sibuk juga. Sibuk dengan asrama je.

uyu kawaii said...

hallow rainbow suke2..

uyu kawaii said...

hehe

Nieyxzha Hassan said...

Wah..colorfulnya...nak terer ai cam cc jugak..amin

tenku butang said...

i like rainbow.. =)

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign