Apr 3, 2013

Apa yang cci dapat dari Zalora?






Taraaa...semalam cci ada bagi tau yang cci mendapat baucer dari ZALORA kan, KLIK SINI untuk baca, Heee.. amcam cantik x.. ngee. kasut dia sangat cantik n puas hati, lembut bila memakai, tapak pun x licin, kulit diluar tu seperti baldu dan ringan. Kasut wedges ni cci suka pakai walaupun dia tinggi tapi sekata berbanding kasut yang bertumit.

Pengalaman membeli di ZALORA sangat cepat. Kita hanya daftar di laman web zalora.com.my selepas itu isi maklumat tentang kita dan alamat rumah (penting), dan korang pilihlah barang yang korang nak beli, lepas itu masukkan no baucer yang kita terima dari pihak zalora. Semuanya dihujung jari anda. Servis sangat cepat, hanya sehari je dah sampai. Lepas ini bolehlah melaram pakai kasut dari ZALORA. Jadi korang tunggu apa lagi jom la shopping ke ZALORA. Lepas ni cci nak beli set mandian lak. :P

Thank you ZALORA.. thank you so much kerana membeli peluang untuk saya mencuba barangan keluaran dari ZALORA.


◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

26 comments:

nabila biela said...

trsangat comel...jeles ni..hehe

Asma Sah said...

Cantik kasut

munirah :) said...

tinggi kasut tuuuu. corak lawa :D

Niel said...

Wahh .lawanye (y)

Niel said...

LAWANYE (Y)

KD said...

cantik sis :)

Ieyzartd Syahieyr said...

sangat cantik...

izan mama mia said...

cantik kasut,..wah pantasnyer servis zalora

Eyma su said...

cantiknyerrr..bleh pinjam..hehe..(^_^)

Anis Zainudin said...

wah..lawa nye :)

azizah :) said...

cantiknya kak.. kena juga gan saiz kan kak.. untunglah..

Mime MF said...

cantiknya kasut!!>,<

Nao Mei said...

jemput baca

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/04/blog-post.html

Maru Maru :3 said...

cantik :D

Sherlyanna angiela Martin said...

dpt baucer dr Zalora kalau mendaftar? hehe... cute kasut Cci. :)

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

cantikkkkk.. cepatnyaaa... tu la ingat nak shopping lg

Ct Nurhafizah said...

wah! jeles nii haha

fiqah hamed said...

Cantiknya kasut yang sis pilih..tengok dari jauh jelah..."jeles" hehe

Sally Yatiey said...

Cantikkkkkkkkk ;)

Nanie said...

wahh , cantikknyaaa wedges tuu , lawaaa .

Shida Radzuan said...

uihh semua beli kasutt ni yg teruja nihh...

♥ Lia Abdillah ♥ said...

cantik kasut tu. btw, ada xuntuk saiz budak2? hak3

ct cucubi said...

kakak opis sy pon salu beli kat zalora.. tp kdg2 service x bgs.. tu mcm x berani beli kat zalora. tp cepat betol awak dpt ye.. :)

Nieyxzha Hassan said...

Wah..comel kasut ^^♥

Nurul Aini said...

Cantiknya..heels dengan wedges..memang wedges okay sikit. Saya beli flat je..hehe..tapi memang cantik kasut yang akak pilih ni. Menarik warnanya.

deno said...

cantik kasut tu akak.. deno belum pernah shopping online ni.. ^^

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign