Oct 24, 2012

◕‿◕✿ So Kawaii: Si Gadis Bunga


100% Adobe Illustrator

hai..hai... ehhehe..cintaku pada Ai tetap x berubah.. walaupun hakikatnya aku curang.. wahahah... rajin plak aku update entry kali ni.. ngeee... rasanya lepas ni mungkin akan kembali bz.. jadi cci nak share sesuatu dimana si cherry telah kembali.. ke rupa yang baru.. yeayyy,,, x banyak perubahan pun... cume kali ni cherry senyum nampak gigi...pakai eyeshadow..ade sikit highlight di hujung mata dia.. nampak x..namak x...ehehhe...dan contact lens sikit hasil renungan dr majalah kesukaan cci iaitu mangga dan sayang muslim ^_^ tentang warna pulak.. cci cuba tampilkan warna seperti di dalam SAI kalo korang perasan.. ade sikit shading di keliling muka dan badan dia.. ^_^ yeahh.. berjaya.. ok tu jer... bai..





Bisnes Kad ^_^


kalo terlepas bacalah ni: http://ccicutedollylicious.blogspot.com/2012/10/so-kawaii-terbanglah-setinggi-awan.html

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

17 comments:

Ismi Iman said...

kak cci...ce art muslimh comey.nh iman suke gak.wat art nk aidiladha ke

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

akak baca mangga ke... style... tu kelebihan akak dlam Ai

cci said...

@◕ Kawaii D Y S H A ◕ haah.. bc mangga.. ^_^ kelebihan.. ehehe.. x deklah dysha.. biasa2 jerk.. yg penting kita mencuba.. ^_^ ehehe.. walaupon banyak kali wat dlm PS tak jadi2.... alahai...

cci said...

@Ismi Iman haah.. akak pun ingat nak wat lah.. ^_^

♥ Safiena ♥ said...

Sebelum tadi akak ada tinggalkan komen. Tak tau masuk ke tak sbb appear service unavailable..

Comel dan expert dlm penataan warna. Nice art work. Keep it up bebeh ^_^

Maria Menado~ said...

nak bisnes kad thomelnya... nak nak. hehe.

Nurul said...

Wah! comelnya! Teringin betul nak lukis macam kak Cci.

Kara =) said...

comelnya!

Kara =) said...

comelnya!

Dunia Wilma said...

Cantiknya flower girl tu ^_^
Bersinar2 mata dia bah...

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

Terer lah! Nieza tak pernah gune AI

mia yusof said...

saye buat dudel gune photoshop cs5 saye x reti lah nak gune sai

deno said...

nampak gigi pun still comel! :)

nazha anua said...

fuh mata bintang2

kiru magu said...

comelnyer!!!!awesome la style ai sis :D

Farisha Idayu said...

Comelnyeee !!!

rAIHan said...

ohsem..^^

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign